پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
6714
-
الف
+

خنداندن مردم سخت است

"امیرحسین صدیق" بازیگر سریال «کتابفروشی هدهد» در خصوص این سریال با آی‌فیلم به گفت‌وگو پرداخت.

چهره‌ امیرحسین صدیق مدت‌هاست که برای مخاطبان تلویزیون آشناست. از دهه ۷۰ وارد تلویزیون شد و از همان دوران شروع کار، با ایفای نقش در مجموعه‌های موفق و به یادماندنی آن سال‌ها، محبوبیتی ماندگار برای خود رقم زد؛ محبوبیتی که بخش عمده‌اش، از همکاری با کارگردان موفق سینما و تلویزیون، مرضیه برومند نشأت می‌گیرد.

صحبت از امیرحسین صدیق است؛ آقای پدر مجموعه «قصه‌های تابه‌تا» و جوانک ساده مجموعه «خودرو تهران‌۱۱» که در این مدت همیشه در نقش‌های شیرین و دوست‌داشتنی جلوی دوربین رفته و به نظر می‌رسد برای انتخاب نقش‌هایش احترامی ویژه قائل است.

این روزها امیرحسین صدیق با «کتابفروشی هدهد» مهمان مخاطبان آی‌فیلمی بود و به همین خاطر با وی به گفت‌گو پرداختیم که در ادامه می‌خوانید:

آقای صدیق، وقتی به کارنامه کاری شما نگاهی بندازیم، پررنگ‌ترین نقش‌های شما، نقش‌هایی است که با خانم برومند کار کردید.

بله. چون فکر میکنم کارهای خانم "مرضیه برومند" از کیفیت خاصی برخوردار است و ایشان می‌داند که چه کاری می‌خواهد، انجام دهد و همین است که کارهایشان همیشه نتیجه‌بخش بوده. من همیشه ترجیح دادم که با خانم برومند کار کنم؛ یعنی اگر چند کار همزمان به من پیشنهاد شود و یکی از آن‌ها کار خانم برومند باشد، کار او برایم اولویت دارد و ترجیحم این است که با خانم برومند کار کنم.

«کتابفروشی هدهد» هم یکی از همان سریال‌های خوب خانم برومند بود که در زمان خودش موضوع بسیار جذابی داشت اما هیچ وقت سریال پربیننده‌ای نشد. به نظر شما چرا این اتفاق برای «کتابفروشی هدهد» افتاد؟

ببینید این را همه می‌دانند که سطح کتابخوانی در جامعه ما بسیار پایین است. خب طبیعی است سریالی که با موضوع کتابخوانی ساخته می‌شود، بیننده‌های کمتری دارد تا سریال‌های دیگر. سطح سلیقه مخاطب تلویزیونی هم روز به روز به سمت سریال‌هایی می‌رود که باعث شوند کمی ‌از وقتش را پر کنند و در این میان یک لبخند هم بزند و در نهایت به راحتی از آن سریال رد شود. مخاطب، امروز حوصله نگاه کردن عمیق به یک سریال را ندارد.

شما در سریال «قصه‌های تابه تا» درخشیدید و خیلی‌ها شما را به عنوان "پدر زی زی گولو" می‌شناسند.

بله. خب زی زی گولو جزء اولین کارهایی بود که انجام دادم و شاید بعد از آن، خیلی کارهای بهتری بازی کردم اما نقش آقای پدر و زی زی گولو یک سابقه ذهنی شده بین مردم. ولی این عروسک به خاطر توفیق نسبی‌اش، در ذهن‌ها حک شد و شاید به همین دلیل است که هنوز من را به عنوان بابای زی زی گولو می‌شناسند.

شما هم در کارهای جدی بازی کردید و هم در کارهای طنز. خودتان کدام یک از این ژانرها را دوست دارید؟

بله، خودم کارهای طنز را بیشتر قبول می‌کنم. البته شاید بتوان گفت مدتی است که سعیم بر این بود که این کلیشه را از ذهن مخاطب و تهیه کننده و کارگردان‌ها دور کنم تا نگویند امیر حسین صدیق فقط بلد است کارهای کمدی انجام دهد. در این سال‌ها نقش‌های مختلفی بازی کردم و با وجود این همیشه سعی داشته‌ام که تکراری نباشم؛ به خاطر همین این اواخر سعی کردم کمتر کار کمدی انجام دهم و دوست دارم که نقش‌های منفی را هم بیشتر تجربه کنم. گرچه معتقدم کمدی دریچه جدیدی باز می‌کند و به درصد هوش بیشتری در بازی نیاز است تا مردم را بخندانیم. گریاندن مردم راحت و خنداندن آن‌ها سخت است.

مصاحبه کننده: هانیه خاوری برای وبسایت آی‌فیلم

 

ه خ/ ص گ

نظر شما
ارسال نظر